中秋节英语作文范文:我家的中秋节

2019-09-06 14:13

来源:网络

作者:南昌新东方

江西中小学期末往年试卷 | 免费领取
距离2020年江西中考还有
中秋节英语作文范文:我家的中秋节
 The Mid-Autumn Festival is a very important Chinese festival。 It’s on the fifth of August。 We can hang lanterns in the house。 In the evening, we have a big dinner。 Look, there is lots of food on the table。 They are chicken, fish, crabs and so on。 They’re very delicious。 We can drink a glass of juice。 We stand beside the table and we say, “Cheers, cheers, happy Mid-Autumn Festival!” We make a wish to each other。 At night, the moon is usually round and bright。 It looks like a ball。 We can enjoy the moon。 Moon cakes are the special food for this festival。 We can eat moon cakes, too。 In the Mid-Autumn Festival, my parents and I are all very happy and excited。
  中秋节是一个非常重要的中国节日。它是在八月五日。我们可以在家里挂灯笼。晚上,我们有一个很大的晚餐。看,桌子上有很多食物。他们是鸡肉,鱼,蟹等等。它们非常好吃。我们可以喝一杯果汁。我们站在桌子旁边说:“干杯,欢呼,中秋节快乐!”我们每个人都希望在晚上,月亮通常是圆的,明亮的。它看起来像一个球。我们可以享受月亮。月饼是这个节日的特殊食物。我们也可以吃月饼。在中秋节,我的父母和我都很开心和兴奋。
免费预约初中学习规划
接受并同意《用户服务条款》《隐私政策》
中考工具箱
中考资讯 试题答案 学习资料
体育技巧 理化试验 中考安排
高中介绍 招生录取 新生入学
官方公众号 学习小助手
服务号:xdfncxx
扫码关注
自主 选课|报班
最新 报班|优惠
扫码加好友
备注:官网 + 咨询内容
获取 资料|试题
了解 政策|资讯

焦点推荐